Ακολουθηστε μας

Life

Παπαμιμίκος: «Πρωτόγνωρο μίσος και βία στην καρδιά της Ευρώπης»

Ο γνωστός νομικός, Ανδρέας Παπαμιμίκος, που βρέθηκε στο Βέλγιο και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, με ανάρτηση του κατακεραύνωσε την τραγική αντιμετώπιση που είχαν οι οπαδοί του Δικεφάλου από τις βελγικές αρχές που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα και όχι σε μια πολιτισμένη κεντροευρωπαϊκή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανδρέα Παπαμιμίκου:

«Στην καρδιά της Ευρώπης, ο δήμαρχος της Μπρυζ, αποφασίζει ποιος μπορεί να πάρει εισιτήρια και ποιος όχι, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στην καρδιά της Ευρώπης, οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπιζόμαστε ακραία ρατσιστικά και με πρωτόγνωρο μένος από Βέλγους αστυνομικούς και σεκιουριτάδες.

Στην καρδιά της Ευρώπης, δεχόμαστε πρωτόγνωρη βία με δακρυγόνα, γκλομπς, αύρες που παραλίγο να πνίξουν μικρά παιδιά, χωρίς καμία απολύτως αιτία.

Στην καρδιά της Ευρώπης, φίλαθλοι που έχουν κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα, με αγορασμένα εισιτήριά, δεν τους επιτρέπεται να παρακολουθήσουν το ματς, χωρίς καμία εξήγηση, παρά μόνο με τον τσαμπουκά.

Στην καρδιά της Ευρώπης δεν τελειώνουν ποτέ οι συσκέψεις, οι έρευνες, τα προγράμματα, οι δαπάνες για την αντιμετώπιση της βίας, λες και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τις περισσότερες φορές , Η ΒΙΑ φέρνει ΒΙΑ.

Στην καρδιά της Ευρώπης που σε 2 μήνες έχει εκλογές η λύση είναι μια, πριν να είναι αργά.

Μεταμόσχευση καρδιάς».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life