Ακολουθηστε μας

Life

Αγγελούδης: Επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σήμερα το απόγευμα απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA,  Αλεξάντερ Τσεφέριν με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο στο περιθώριο του αγώνα Μπριζ-ΠΑΟΚ.

Στην επιστολή του ο κ. Αγγελούδης καταγγέλλει τη στάση των βελγικών αρχών, οι οποίες, όπως αναφέρει, «επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν νόμιμο δικαίωμα».

Συνεχίζοντας ο κ. Αγγελούδης σημειώνει πως «για εμάς στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν αυτές τις μέρες την πόλη μας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα.

Θα θέλαμε ωστόσο να σας εφιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών και όχι οι φίλαθλοι εκ προοιμίου εγκληματίες.

Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ΕΥΘΥΝΕΣ, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ», καταλήγει η επιστολή.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life