Ακολουθηστε μας

Life

Ο Μητσοτάκης «ξαναχτύπησε»: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα»!

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση για εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, με συντονίστρια την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με πολίτες στην Πολίχνη και εκεί αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και δεν έκρυψε την πεποίθησή του για την ομάδα που αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ αξίζει να το κατακτήσει.

Συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης ρώτησε μερικούς πολίτες αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και εκείνοι απάντησαν καταφατικά λέγοντας ότι είναι πολύ κοντά. Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός πήρε εκ νέου τον λόγο και είπε «το αξίζει»!

Απλά να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη φορά που ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ, στη διάρκεια των εγκαινίων του αναστηλωμένου ανακτόρου του βασιλιά των Μακεδόνων, Φιλίππου Β’ στις Αιγές, ο «Δικέφαλος» δεν σταύρωσε νίκη για αρκετό διάστημα, χάνοντας από τον Άρη δύο ημέρες αργότερα…

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life