Ακολουθηστε μας

Life

Δήμος Θεσσαλονίκης και Άρης καθαρίζουν την πλατεία Αριστοτέλους

Στην αποκατάσταση φθορών που προκλήθηκαν σε παγκάκια στην πλατεία Αριστοτέλους θα προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Άρης Θεσσαλονίκης, τη φιλοζωική οργάνωση ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και το Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκη:

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας υποστηρίζουν έμπρακτα την πρωτοβουλία καθαρισμού της πλατείας Αριστοτέλους που διοργανώνουν την Παρασκευή 12 Απριλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι η φιλοζωική οργάνωση ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και το Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ, με τη συνδρομή του ΑΣ Άρη και της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη.

Ενισχύοντας κάθε πρωτοβουλία που προσβλέπει στην αισθητική ανάταξη του δημόσιου χώρου, οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα προσφέρουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και θα αναλάβουν να αποκαταστήσουν τα παγκάκια της πλατείας που βρίσκονται σήμερα σε κακή κατάσταση.

Παράλληλα ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντικές οργανώσεις και μεμονωμένους πολίτες να συμμετάσχουν σε μια δράση που υπηρετεί το κοινό όραμα για μια πιο καθαρή, πιο φιλική και ανθρώπινη πόλη.

Η εικόνα της πόλης μας αφορά όλους!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life