Ακολουθηστε μας

Life

Νέα Τούμπα: Η… πάσα Τζιτζικώστα στους υπουργούς και η (νέα) δέσμευση Ζέρβα

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφέρθηκαν σήμερα στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη», στο οποίο έδωσαν το «παρών» η Αντιπεριφερειάρχης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και οκτώ δήμαρχοι της πόλης.

Ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε πως σε ό,τι αφορά στις δεσμεύσεις του αλλά και της Περιφέρειας για τα γήπεδα του ΠΑΟΚ και του Αρη θα τηρηθούν στο απόλυτο.

«Έχουμε δεσμευθεί δημόσια τόσο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ όσο και του Αρη, προφανώς για το γήπεδο της Τούμπας είναι πιο προχωρημένες οι συζητήσεις, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε δεσμευθεί δημόσια ότι θα αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους για να προχωρήσουμε στην ανάπλαση και την αναβάθμιση όλων των χώρων πέριξ των γηπέδων. Αυτό είναι μια δέσμευση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι επίσης μια προσωπική μου δέσμευση και από εκεί και πέρα το γιατί δεν προχωράνε είναι ερωτήματα που πρέπει να σας απαντήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανέφερε ότι το ζήτημα πλέον άπτεται προεδρικού διατάγματος, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες και ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις.

«Παράλληλα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε το θέμα της επίβλεψης και της εκπόνησης των όποιων έργων χρειαστούν μέσω της χρηματοδότησης. Και περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα, εκεί βρίσκεται, δεν έχει κολλήσει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι έχει κολλήσει. Βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκδοση αντίστοιχου προεδρικού διατάγματος…», σχολίασε ο κ. Ζέρβας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life