Ακολουθηστε μας

Life

Η… «μεταγραφή» του MVP Ζαγοράκη που θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης άλλαξε στρατόπεδο και με… μεταγραφή βρίσκεται, πλέον, στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με το οποίο θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Μετά από δύο θητείες στην Ευρωβουλή, υπό τη Νέα Δημοκρατία, από την ευρωομάδα της οποίας είχε διαγραφεί στις αρχές του 2021, έπειτα από την τοποθέτηση του περί παραίτησης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις Αυγενάκη-ΕΕΑ εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ξανά υποψήφιος, αλλά αυτήν τη φορά με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε τα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος του και μέσα σε αυτά βρίσκεται του Ζαγοράκη, με την πληροφορία για τη συγκεκριμένη «μεταγραφή» να έχει διαρρεύσει από το προηγούμενο διάστημα.

Στη γραπτή δήλωσή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρει:

«Αποδέχθηκα σήμερα την τιμητική πρόταση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Έχουμε συνεργαστεί στενά στην Ευρωβουλή υπηρετώντας τα εθνικά μας θέματα τα προηγούμενα χρόνια και γνωρίζω πως κοινό μας μέλημα είναι η πρόοδος της χώρας μας και η ισχυροποίηση της θέσης της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δηλώνω παρών για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Για να εκπροσωπήσω, όπως πάντα έκανα, τους απλούς ανθρώπους που ακόμα ελπίζουν, ακόμα πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γιατί και εγώ είμαι ένας από αυτούς.

Όπως και την πρώτη φορά που ασχολήθηκα με την πολιτική, έτσι και τώρα επιθυμώ να συμπορευτώ με αρχές που ταιριάζουν στις δικές μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι ανεπάγγελτος.

Λογοδοτώ σε όσους ενέπνευσα και σε όσους μοιράστηκα να τα ίδια όνειρα με εμένα. Εγώ δεν άλλαξα είμαι ο ίδιος.

Σήμερα αισθάνομαι ότι οι δικές μου αξίες περιγράφονται και υπηρετούνται από τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life