Ακολουθηστε μας

Gossip

Θέμα στην Κόστα Ρίκα: «Αρης και Ματαρίτα συζητούν για τη λύση του συμβολαίου του»

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας everardoherrera από την Κόστα Ρίκα παρουσιάζει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Αρης και ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να λύσουν τη συνεργασία τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ, Ρόναλντ Ματαρίτα, διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή τη λύση του συμβολαίου του με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε λίγες ευκαιρίες, ενώ δεν μπόρεσε να παίξει τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, λόγω μιας τιμωρίας που είχε από την εποχή του στην Ντνίπρο, στην Ουκρανία.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, ο παίκτης σταμάτησε τις προπονήσεις με τον ΑΡΗ και μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες έκανε διακοπές στην Κολομβία και πήγε αγώνα της Μιλιονάριος, για να παρακολουθήσει τον συμπατριώτη του Χουάν Πάμπλο Βάργκας».

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται επίσης πως…: «Σε περίπτωση που ο Ρόναλντ Ματαρίτα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον ΑΡΗ για τη λύση του συμβολαίου του, η Αλαχουελένσε θα ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει. Το ενδιαφέρον δεν είναι νέο, αφού για αυτή την Κλαουσούρα προσπάθησαν να τον υπογράψουν, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip