Ακολουθηστε μας

Gossip

Πάνω από 1.000 οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Πάνω από 1.000 οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ αναμένεται να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βέλγων:

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Κλαμπ Μπριζ επιβεβαιώνει το ταξίδι περισσοτέρων από 1.000 οπαδών της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Βέλγοι εφιστούν την προσοχή των φίλων της ομάδας λόγω των γεγονότων της περασμένης Πέμπτης με την αστυνομία του Μπριζ! Παράλληλα, καλούν τους οπαδούς τους να μην κυκλοφορούν με διακριτικά και να κινούνται ανά ομάδες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κλαμπ Μπριζ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: 

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Κλαμπ προκειμένου να πάρει την πρόκριση σε έναν ιστορικό ημιτελικό.

Η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φίλους της να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα καλεί τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.

Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της Κλαμπ Μπριζ έξω από το γήπεδο.

Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών μας.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την κατάσταση των συνθηκών, έτσι ώστε η ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εγγυημένη».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip