Ακολουθηστε μας

Gossip

Στη «μαύρη αγορά» τα εισιτήρια του Γεωργία – Ελλάδα κοστίζουν… χρυσάφι!

Οι Γεωργιανοί εξαφάνισαν μέσα σε πέντε ώρες τα 54.000 εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης και ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Στο Facebook υπάρχει μια ομάδα με την ονομασία «Ticket Black Market», μέσω της οποίας αρκετοί Γεωργιανοί επιχείρησαν να βρουν ένα εισιτήριο του αγώνα.

-«Ένα εισιτήριο παρακαλώ!!!».

-«Θέλω 2 εισιτήρια σε ανθρώπινη τιμή».

-«Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο γήπεδο, χρειάζομαι 2 εισιτήρια. Όποιος μου κάνει δώρο, θα τον καλέσω στον γάμο».

-«Το παιδί ονειρευόταν αυτή τη μέρα, δώστε μας ένα εισιτήριο», έγραψαν όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Κάπως έτσι τα εισιτήρια που κόστιζαν 10 λόρι (νόμισμα Γεωργίας) έφτασαν να πωλούνται 700 φορές πάνω από την αρχική τιμή τους!

Ένα εισιτήριο αξίας 3,57 ευρώ έφτασε να πωλείται 250 ευρώ!!!

Πάντως, στην ομάδα υπήρχαν μηνύματα με άτομα να προειδοποιούν ο ένας τον άλλον για απάτες γράφοντας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τέτοιους μεταπωλητές.

Έξω από το Δημαρχείο της Τιφλίδας θα υπάρχουν και πάλι τρεις οθόνες, στις οποίες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα. Επιπλέον, ο ιστορικός αγώνας θα προβληθεί σε τρεις μεγάλους πολυχώρους-κινηματογράφους (Kavea City Mall, Kavea City Mall Saburtalo και Kavea Galleria) με τιμή εισιτηρίου στα 20-25 λάρι.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip