Ακολουθηστε μας

Gossip

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι

H σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία, στους επόμενους δύο μήνες θα κριθούν όλα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ωστόσο όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι ο ΠΑΟΚ άρχισε να σκέφτεται και να προετοιμάζεται για το καλοκαίρι.

Η συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει και ότι έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, τόσο σε ότι αφορά το σημερινό ρόστερ, όσο και σε ότι αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν.

Άλλωστε, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν είναι υπέρ της άποψης πως όλοι και όλα θα κριθούν στο τέλος της σεζόν, όταν και θα γίνει το ταμείο.

Aυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη στις τελευταίες τηλεφωνικές επαφές, στις οποίες έχουν ορίσει και τις γραμμές στις οποίες θα κινηθούν μεταγραφικά, όταν έρθει η ώρα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για να δει τι υπάρχει στην αγορά και τις διαθέσιμες επιλογές θα υπάρχουν για το καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα των οριστικών αποφάσεων για να γίνουν οι επιλογές.

Αυτό που θέλουν να ξέρουν στην Τούμπα, είναι οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι και φυσικά, το κόστος για τον καθένα, αλλά και το αν έρχονται στην Ελλάδα.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Με βάση τα σημερινά δεδομένα εκεί που επικεντρώνει περισσότερο την έρευνα αγοράς ο ΠΑΟΚ, είναι οι θέσεις του επιθετικού, αλλά και του χαφ.

Ο λόγος είναι πως αφενός υπάρχει το γνωστό θέμα στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ θέλει να ξέρει τι επιλογές θα έχει το καλοκαίρι για το “εύκολο γκολ” και αφετέρου πως στα χαφ υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες το καλοκαίρι και στην Τούμπα θέλουν να είναι έτοιμοι.

Τα συμβόλαια των Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Σβαμπ λήγουν, για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού κάποιες συζητήσεις δεν ξεκίνησαν ακόμη και κάποιες που ξεκίνησαν δεν έχουν προχωρήσει πολύ.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ξεψαχνίζει την αγορά των χαφ, για να ξέρει τι επιλογές θα έχει και να κινηθεί αναλόγως.

Αυτές είναι οι θέσεις στις οποίες δεδομένα γίνεται έρευνα αγοράς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ περιορίζεται εκεί.

Μπορεί σήμερα οι υπόλοιπες θέσεις να είναι σχετικά καλυμμένες, αλλά κανείς δεν ξέρει τί ανάγκες μπορεί να προκύψουν, με ενδεχόμενες πωλήσεις ή αποχωρήσεις, γι΄ αυτό το λόγο στην Τούμπα έχουν τις κεραίες ανοιχτές.

Σε κάθε περίπτωση, οι καλοκαιρινές προσθήκες ΔΕΝ θα είναι πολλές, θα είναι όμως πολύ ποιοτικές και στα οικονομικά δεδομένα που έχει πάει πλέον ο ΠΑΟΚ, με συμβόλαια κοντά στο εκατομμύριο.

Πηγή: Forza

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip