Ακολουθηστε μας

Gossip

Περισσότερα εισιτήρια στη B’ Γερμανίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από την Μπουντεσλίγκα!

Ειναι απίστευτο, αλλά είναι και αληθινό! Στη Β΄κατηγορία της Γερμανίας κόπηκαν περισσότερα εισιτήρια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από την Μπουντεσλίγκα!

Μπάγερν και Μπορούσια Ντόρτμουντ αγωνίζονταν εκτός έδρας αλλά όπως κατέγραψε το Kicker, φαίνεται ότι υπάρχει τεράστια δυναμική και στη δεύτερη κατηγορία, ενώ το οπαδικό κίνημα αντιδρά με κάθε τρόπο στην είσοδο μεγαλοεπενδυτών στο γερμανικό ποδόσφαιρο, που απειλούν να το μετατρέψουν σε ιδιωτική επιχείρηση με κάθε συνέπεια.

Σύμφωνα με την έρευνα το ματς με τη μεγαλύτερη προσέλευση στην Μπουντεσλίγκα ήταν το Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης, με 50.000 οπαδούς, ενώ υπάρχαν δυο ματς της Μπουντεσλίγκα 2 με περισσότερο κόσμο. Το ματς της Χέρτα με το Μαγδεβούργο (52.652) και το παιχνίδι της Σάλκε με τη Βέχεν (60.542).

Πάντως σύμφωνα με την UEFA, η Μπουντεσλίγκα έχει τη μεγαλύτερη προσέλευση στον κόσμο, με πάνω από 44.000 οπαδούς ανά αγώνα κατά μέσο όρο.

Σύμφωνα με την UEFA, η Bundesliga είναι το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη προσέλευση στον κόσμο, με πάνω από 44.000 οπαδούς ανά αγώνα κατά μέσο όρο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip