Ακολουθηστε μας

Gossip

Λημνιός: «Γι’ αυτό επέλεξα τον Παναθηναϊκό…»

H Κολωνία λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από τον Παναθηναϊκό αποχαιρέτισε τον Δημήτρη Λημνιό, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 αντί 3,3 εκατομμυρίων Ευρώ.

«Η κατάσταση του Λημνιού δεν ήταν πλέον ικανοποιητική τελευταία επειδή δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ταυτόχρονα, η αγωνιστική κατάσταση στην ομάδα μας είναι τέτοια που δεν μπορούσαμε να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Για το λόγο αυτό, βρήκαμε μια καλή λύση και για τις δύο πλευρές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Dimi για τη δέσμευσή του στο κλαμπ, να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο και πολλές επιτυχίες στη νέα του πρόκληση», ανάφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τόμας Κέσλερ.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτισε την Κολωνία σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας, εξηγώντας του σκεπτικό της μετακίνησής του στην Ελλάδα κι εκφράζοντας την ανυπομονησία του για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην Εθνική Ομάδα.

«Είναι σημαντικό για μένα, να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο EURO. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό. Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. “Σταυρώνω” τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνουν στην Bundesliga».

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Λημνιό με ελεύθερη μεταγραφή απ’ την Κολωνία, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «τράγους», ενώ η γερμανική ομάδα θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Οι συνολικές απολαβές του στα 3,5 χρόνια της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό θα φτάσουν τα 2,2 εκατ. ευρώ.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip