Ακολουθηστε μας

Gossip

«Knollsy»: Έμεινε παράλυτος ο… ήρωας οπαδός της Γουέστ Χαμ

Ο γνωστός οπαδός της Γουέστ Χαμ, Κρις Νολ, ή αλλιώς Knollsy, ο οποίος υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές των «σφυριών» και τους συγγενείς τους τον περασμένο Μάιο απέναντι στους χούλιγκαν της Άλκμααρ στον ημιτελικό του Conference League, έμεινε παράλυτος μετά από εγκεφαλικό που υπέστη στη δουλειά του.

Ο συγκεκριμένος οπαδός των «σφυριών» ήταν αυτός που ερχόμενος στα χέρια με τους φίλους της Άλκμααρ, δεν φοβήθηκε να τα βάλει μόνος του κόντρα σε όλους, προστατεύοντας τις οικογένειες που ήταν στο συγκεκριμένο σημείο της κερκίδας.

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν το πρόβλημα υγείας του συνοπαδού τους.

«Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την ηρωική του πράξη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Γουέστ Χαμ εναντίον της Αλκμάαρ. Ο μυστηριώδης θρύλος με την πράσινη μπλούζα βρέθηκε σε μια κατάσταση που άλλαξε τη ζωή του.

Ενώ εργαζόταν, υπέστη εγκεφαλικό. Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά λέμε ότι αυτός ο σπουδαίος, δυνατός άνδρας είναι τώρα παράλυτος στη δεξιά πλευρά του σώματός του και αυτό έχει επηρεάσει δραστικά την ομιλία του. Οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι με τη σωστή φροντίδα και υποστήριξη θα ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να πάρει μήνες ή και χρόνια.

Οι οπαδοί της Αλκμάαρ έσπασαν έναν φράχτη και ξεκίνησαν βάναυση επίθεση σε μια μικρή ομάδα οικογενειών των παικτών και οπαδών της Γουέστ Χαμ. Ο οπαδός ποτέ δεν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω και κράτησε την επίθεση σχεδόν μόνος του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip