Ακολουθηστε μας

Gossip

Επίθεση Κούγια σε δικαστή της ΕΠΟ με υβριστικούς χαρακτηρισμούς

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η… επίσκεψη του Αλέξη Κούγια την Πέμπτη (25/1) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκε λεκτικά κατά μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της, με χαρακτηρισμούς «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Στην ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:

«Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε στον Αλέξη Κούγια ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο για χρονικό διάστημα 3,5 μηνών καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα 1 μήνα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip