Ακολουθηστε μας

Gossip

Χαρτς: «Οδηγίες προς ναυτιλομένους» για το πως θα φτάσετε στην Τούμπα (vid)

Η Χαρτς εξέδωσε οδηγίες προς τους περίπου 500 οπαδούς της,που έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της Σκωτσέζικης ομάδας ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας, για το σημείο συνάντησής τους, που θα είναι η πλατεία του Λευκού Πύργου, τον τρόπο μετάβασής τους στην Τούμπα, ενώ έδωσε οδηγίες και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η Χαρτς αναφέρει:

«Έπειτα από συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει συμφωνηθεί νέα τοποθεσία για την αναχώρηση των λεωφορείων και τη μεταφορά φιλάθλων στο γήπεδο της Τούμπας με ασφάλεια.

Αυτή η νέα τοποθεσία βρίσκεται σε μικρότερη απόσταση με τα πόδια από το σημείο συνάντησης κατά τη διάρκεια της ημέρας και είναι μια συντομότερη διαδρομή με το λεωφορείο προς το Στάδιο της Τούμπας.

Τα λεωφορεία θα είναι επί τόπου στη νέα τοποθεσία του Λευκού Πύργου από τις 17:30 τοπική ώρα. Λόγω του σημαντικού κλεισίματος των δρόμων, οι φίλαθλοι μας καλούνται να βρίσκονται στο χώρο του Λευκού Πύργου έως τις 17:30 μ.μ. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν ΑΡΓΟΤΕΡΑ στις 18:00.

Η νέα τοποθεσία βρίσκεται στον παρακάτω χάρτη. 

Πρέπει να συμβουλεύσουμε τους φιλάθλους μας ότι εάν επιλέξουν να επιβιβαστούν σε ένα από τα μεταγενέστερα λεωφορεία για να αναχωρήσουν από την τοποθεσία, θα κινδυνεύσουν να χάσουν την έναρξη του αγώνα λόγω σοβαρών καθυστερήσεων στην κυκλοφορία όσο πλησιάζουμε στην ώρα έναρξης του ματς.

Οι οπαδοί που επιλέγουν να μην ταξιδέψουν μέσω των οργανωμένων λεωφορείων δεν πρέπει να φορούν φανέλες της ομάδας. 

Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι οπαδοί θα υποβληθούν σε σωματική έρευνα και θα πρέπει να απορρίψουν οποιοδήποτε αλκοόλ ή αναψυκτικό έχουν στην κατοχή τους. Στην πραγματικότητα, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες όπως και στη Σκωτία.

Μια υπενθύμιση, οι φίλαθλοι της Χαρτς θα μείνουν στο γήπεδο έως και μία ώρα μετά την λήξη του αγώνα, αλλά θα έχουν πλήρη πρόσβαση στις τουαλέτες και τις εγκαταστάσεις περιπτέρων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μετά την πάροδο του χρονικού ορίου, οι υποστηρικτές μας θα επιβιβαστούν στα λεωφορεία και θα οδηγηθούν πίσω στο σημείο αναχώρησης στον Λευκό Πύργο ή σε άλλη κεντρική τοποθεσία, που θα αποφασίσουν οι τοπικές αρχές.

Υγεία και την ασφάλεια

Η θερμοκρασία θα είναι πάνω από 30 βαθμούς στην Ελλάδα. Οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν επίγνωση των κινδύνων και καλό θα είναι να διατηρούνται ενυδατωμένοι πίνοντας άφθονο νερό, καθώς και να φοράνε στο δέρμα τους κρέμα με ισχυρή αντηλιακή προστασία».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip