Ακολουθηστε μας

Formula 1

Red Bull Showrun: Η RB8 «έκλεψε την παράσταση» στην κατάμεστη Νέα Παραλία (videos)

Η Θεσσαλονίκη έστρωσε το έδαφος στη Νέα Παραλία, η Oracle Red Bull Racing έφερε στην Ελλάδα την πρωταθλήτρια RB8, ο πρώην οδηγός της Formula 1 Patrick Friesacher φόρεσε την αγωνιστική του φόρμα, οι Red Bull Driftbrothers άφησαν τα λάστιχά τους στην άσφαλτο της παραλίας και ο Aras με τα κόλπα του πάνω στην GSX600R μηχανή του ξεσήκωσε τους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που απόλαυσαν ένα εξωπραγματικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη.

Ο Patrick Friesacher εμφανίστηκε κρατώντας την ελληνική σημαία ξεσηκώνοντας το κοινό. Ο ήχος του V8 κινητήρα ξύπνησε αναμνήσεις στους «fans» της Formula 1, κάνοντας τους παράλληλα να νοσταλγήσουν την εποχή όπου ο Sebastian Vettel, κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα οδηγών.

Ο οδηγός της RedBull Racing, βγήκε από το μονοθέσιο κρατώντας και ανεμίζοντας για μια ακόμη φορά, την ελληνική σημαία. «Ήταν ένα μοναδικό show. Σας αγαπώ παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα!» δήλωσε, μόλις βγήκε από το μονοθέσιο του.

Το Red Bull Showrun by ALUMIL στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς κατέκλυσαν το παραλιακό μέτωπο της πόλης, έως το Μακεδονία Palace που από το πρωί είχε μεταμορφωθεί σε κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού από την ομάδα της Red Bull με στόχο να ταράξει όλες τις αισθήσεις των θεατών, με γρήγορες ευθείες, στροφές, «ντόνατς» και burnouts.

Το άκουσμά της εκκωφαντικό, η εμφάνισή της σαγηνευτική και η μυρωδιά από τα λιωμένα ελαστικά, το ακριβότερο άρωμα!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Formula 1