Ακολουθηστε μας

Football

Το σύνθημα του Μάντζιου: «Αποφασισμένοι από την αρχή να επιβληθούμε και να νικήσουμε»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη κάμερα των καναλιών Novasports:

“Γενικώς είναι όφελος να κερδίζεις! Αυτό επιδιώκεις πριν ξεκινήσει κάθε παιχνίδι. Έστω και με αυτόν τον τρόπο, στην τελευταία φάση, καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ήταν μια νίκη πολύ σημαντική για την ομάδα μας, για την ψυχολογική μας διάθεση, αλλά και για τη βελτίωση της θέσης μας στο βαθμολογικό πίνακα” σημείωσε αρχικά, για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό.

Για το αν η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, ανέβασε το ηθικό της ομάδας:

“Σίγουρα μας έχει δώσει ψυχολογική τόνωση! Αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις όλων των παικτών στο γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Τη χρειαζόμασταν, όπως χρειαζόμαστε γενικώς τα καλά αποτελέσματα. Είμαστε καινούργια ομάδα, με πολλούς καινούργιους παίκτες. Ένα τόσο καινούργιο σύνολο είναι δύσκολο να μονταριστεί γρήγορα και να αποδίδει όπως θέλουμε, ειδικά και με τα προβλήματα απουσιών που υπάρχουν. Πρέπει, όμως, να στεκόμαστε στη δουλειά που πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση, ώστε να παρουσιάζουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια μας. Κάθε νίκη, λοιπόν, μας βοηθάει να δουλεύουμε καλύτερα.”

Σχετικά με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

“Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το λέω για όλα τα παιχνίδια αυτό και το πιστεύω. Κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Δεν νομίζω ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει για εμάς μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Αποφασισμένοι από την αρχή να επιβληθούμε και να νικήσουμε.

Κανένα ρόλο δεν παίζει αυτό για εμάς. Είτε αν έχει πέντε βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα, είτε αν είχε δεκαπέντε, το ίδιο είναι για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να μπούμε με αποφασιστικότητα στο γήπεδο, για να δώσουμε συνέχεια στην προηγούμενή μας νίκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα, χωρίς πολλές διαφορές σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Είναι μια ομάδα ομοιογενής, που πρέπει να την προσέξουμε ιδιαίτερα”.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Πρέπει να βρούμε ισορροπία σε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Από την άλλη, ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει απέναντί τους. Είναι κι αυτό το παιχνίδι σημαντικό και κομβικό για εμάς, όπως όλα άλλωστε.”

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football