Ακολουθηστε μας

Football

Το πλάνο του Αρη για την βελτίωση των εξτρέμ

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και ο Κίκε Σαβέριο είναι οι βασικοί για τα δύο άκρα του Αρη, αλλά η απουσία ανταγωνισμού δεν τους βοηθάει να παρουσιάζουν βελτίωση. Συνολικά έχουν κάνει καλά νούμερα, αλλά μετρούν μεμονωμένα και οι δύο μερικά καλά παιχνίδια και σε αρκετά η απόδοσή τους πέφτει. Σαμόρα και Παναγίδης προστέθηκαν σαν λαχεία στο ρόστερ και αποτελούν επιλογές, που έρχονται όμως από τον πάγκο, ενώ Κάρλσον και Μενέντες βοήθησαν ελάχιστα.

Ο Ακης Μάντζιος ζητάει περισσότερα πράγματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου και στα διαδικασία των πλέι οφ θα τους πιέσει για να πάρει χειροπιαστά αποτελέσματα. Και οι δύο ελάχιστες φορές μπαίνουν κατά μέτωπο στην αντίπαλη περιοχή, το ένας εναντίον ενός δεν είναι το φόρτε τους, ωστόσο έχουν εξαιρετικές τεχνικές αρετές, έχουν το γκολ και χρειάζονται μερικά καλά παιχνίδια για να πάρουν πάνω τους.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα από τον Μάντζιο και τους συνεργάτες του για να ανέβουν και οι δύο και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, ο Αρης θα πατάει δυνατά και στα δύο άκρα της επίθεσης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football