Ακολουθηστε μας

Football

Γκάλης και Καρυπίδης μαζί στις ΗΠΑ, δίπλα στην Ομογένεια

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη Θόδωρος Καρυπίδης «πέταξε» σήμερα (20/3) για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα για το Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, όπου θα έχει δίπλα του και τον Νίκο Γκάλη, που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (22/3).

Και οι δύο είναι προσκεκλημένοι εξεχόντων μελών της ελληνικής ομογένειας του Σικάγο στο πλαίσιο εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί. Ο Νίκος Γκάλης αναμένεται μάλιστα να τιμηθεί για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Στάθης Ρούσσος.

Εννοείται πως θα απουσιάσουν από τις εκδηλώσεις εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, καθώς το ταξίδι είχε προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο Νίκος Γκάλης έχει ετοιμάσει ήδη ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που θα παίξει στο γκαλά της Κυριακής, ενώ την ΠΑΕ Αρης θα εκπροσωπήσει η Ειρήνη Καρυπίδη η οποία επίσης είχε προσκληθεί από την ελληνική ομογένεια του Σικάγο αλλά ακύρωσε το ταξίδι της για να παραστεί στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στην Πλατεία Αριστοτέλους.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football