Ακολουθηστε μας

Football

Τελικός Conference League: «Απόρθητο κάστρο» η Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό – Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ρυθμούς τελικού του UEFA Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα ζει η Αθήνα, με την Ελληνική Αστυνομία να καταστρώνει τα σχέδιά της προκειμένου να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, από την ΕΛ.ΑΣ. έχει καταρτιστεί ένα πλαίσιο μέτρων με εντατικούς ελέγχους έξω από το γήπεδο, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, αλλά και να μην επηρεαστεί υπέρμετρα η κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής.

Αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοίρασαν στους πολίτες της περιοχής φυλλάδιο σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχή υλοποίηση των αστυνομικών μέτρων που έχουν σχεδιασθεί.

Συγκεκριμένα, τους ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ απαγορεύεται και οι στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς.

Οι οδοί που θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι: Λεωφόρος Δεκελείας, Εφέσου, Πίνδου, Σμύρνης, Προύσης, Αγίας Τριάδος, Επταλόφου, Δαρδανελλίων, Καλλιπόλεως, Σάββα Σαββίδη, Σάββα Σταματιάδη, Ελ Αλαμέιν και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες οδούς δεν θα επιτρέπεται η διέλευση με όχημα ακόμα και για επαγγελματικό λόγο, όπως οι διανομείς φαγητού, ενώ υπενθυμίζεται ότι περιμετρικά του γηπέδου θα εισέρχονται μόνο άτομα με σχετική διαπίστευση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football