Ακολουθηστε μας

Football

Ο Αραούχο επιμένει να μας βάζει τα γυαλιά

Ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει να παραδίδει δωρεάν μαθήματα ήθους και να μας βάζει τα γυαλιά.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ με το που τελείωσε το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (1-1) κατευθύνθηκε προς την κερκίδα όπου και έδωσε τη φανέλα του σε φίλαθλο των «πράσινων» που του τι ζήτησε και εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην εξέδρα απέναντι από τα επίσημα.

Ο Αραούχο έχει αποδείξει με όλες τις πράξεις του, μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ότι διαφέρει σε επίπεδο ήθους και νοοτροπίας από εκατοντάδες συναδέρφους του. Οι περισσότεροι στη θέση του δε θα τολμούσαν να πλησιάσουν την κερκίδα, αυτός όχι μόνο δεν το σκέφτηκε, αλλά μας έδειξε πως το φίλαθλο κοινό αρχίζει να τον αποδέχεται και να τον επιβραβεύει για την στάση ζωής του.

Μπράβο αξίζουν και στον φίλο του Παναθηναϊκού, που αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις όποιες οπαδικές προτιμήσεις και να ζητήσει τη φανέλα από έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Χωρίς να σκέφτεται αν αυτό θα του δημιουργήσει πρόβλημα στη συνέχεια.

Τέτοιες εικόνες, όπως και αυτή με την παρουσία φίλων του Άρη στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο…

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football