Ακολουθηστε μας

Football

Μάντζιος: «Οταν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του ηταν ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό, μιλώντας για τις επιπλέον επιλογές που διαθέτει πια.

“Ηταν μία πολύ δίκαιη και σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο και με καλή ψυχολογία. Ισως είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος, με πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Οταν είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ίσως με τόσες αλλαγές μπορεί να μην είχαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Φαίνεται όμως πόσο έλειψαν από την ομάδα παίκτες όπως ο Σαβέριο ή ο Μάνου Γκαρθία. Ποτέ δεν είχαμε ένα διάστημα στο οποίο ήμασταν όλοι μαζί. Ολα τα παιδιά πλέον έχουν ενσωματωθεί στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Σήμερα κάναμε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Ο Μάντζιος δοκίμασε τον Μοντόγια στα χαφ και του βγήκε ενόψει και ΑΕΚ: “Θα το δούμε. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Λείπουν δύο παιδιά, ο Βερστράτε και ο Ζουλ. Σήμερα μας βγήκε. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο ανάμεσα σε κάποια παιδιά. Είχα μέρες στο μυαλό μου τον Μοντόγια για τα χαφ”.

Ρόουζ και Φετφατζίδης αγωνίστηκαν για πρώτη φορά βασικοί: “Θέλουν τον χρόνο τους. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα μας βοηθήσουν. Απλά επειδή διανύουμε μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να μπουν αμέσως στο κλίμα της ομάδας”.

Βέβαια το μυαλό όλων είναι στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ: “Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τα καταφέραμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football