Ακολουθηστε μας

Football

Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια προσπαθούν ν’ αλλάξουν το κλίμα: «Η ομάδα πάνω απ’ όλους»!

Υπήρχε πριν από την σέντρα του ΠΑΟΚ-Άρης, σοβαρός λόγος ανθρώπινων αμφιβολιών και ανησυχιών και προβληματισμών εξαιτίας της εικόνας του «Δικεφάλου» στο Ζάγκρεμπ και της ήττας με 2-0 από την Ντινάμο.

Σοβαρός λόγος από δω και πέρα είναι η (επιβεβαιωμένη) κάκιστη εικόνα του.

Το 0-1 προδίδει τη διττή αδυναμία της ομάδας, του Λουτσέσκου (που εμφανίζεται λες και έχει στερέψει από ιδέες) ν’ ανταποκριθεί σε μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» και ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, αντιλήφθηκαν αυτό το βαρύ κλίμα και θέλησαν αμέσως να αναλάβουν δράση προκειμένου να αντιστρέψουν την κακή αυτή ψυχολογική κατάσταση.

Οι δύο τους μίλησαν στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν πίστευε πως θα μπορούσε η ομάδα να φτάσει ως εδώ και ότι πρέπει να προσπαθήσουν όλοι μαζί να γυρίσουν την κατάσταση χωρίς εγωισμούς.

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ».

Ο Πορτογάλος αρχηγός από την άλλη εξήγησε πως ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει σηκώσει κι άλλα τρόπαια και πως θα βοηθήσει όσο μπορεί ενώ ζήτησε από όλους να βάλουν τα δυνατά τους στην προσπάθεια αυτή.

«Είμαι εδώ από το ’17, έχουμε σηκώσει τρόπαια, πιστεύω σε εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Έχουν μείνει λίγοι αλλά πολύ σημαντικοί αγώνες. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football