Ακολουθηστε μας

Football

Λαμία: «Το ΔΑΚ πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα»

H Λαμία αντιδρά στην απόφαση της ΔΕΑΒ να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας της με την ΑΕΚ, επειδή δεν έχουν μπει όλες οι κάμερες σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Λαμία: 

«Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 22:11 (!) το βράδυ της Πέμπτης 7/3 με έγγραφο από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ότι εξαιτίας της μη ολοκληρωμένης λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, (λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί) ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!

Πληροφορούμε ωστόσο τον φίλαθλο κόσμο ότι πλέον το ΔΑΚ Λαμίας είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα και καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές για έλεγχο και πιστοποίηση της σύννομης λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης του γηπέδου μας, 55 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Και τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football