Ακολουθηστε μας

Football

Ιβάν Σαββίδης: «Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε, δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους»!

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να απουσίασε, λόγω των γνωστών προσωπικών επιλογών, από τη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, ωστόσο στο αποψινό γλέντι της ομάδας φρόντισε να επικοινωνήσει μαζί τους και να στείλει πολλαπλά μηνύματα.

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας», είπε και πρόσθεσε:

«Ο Πατριάρχης της Σερβίας Παύλος που ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της θρησκείας και είχα τη χαρά να τον γνωρίσω έλεγε: Στα τελευταία παιχνίδια είπα στα παιδιά κάποια από λόγια του παραφρασμένα Είτε θα είμαστε πρωταθλητές, είτε καλύτερα να μην υπάρχουμε, ήταν κάτι από όσα είπα. Ελπίζω να καταλάβατε το βάθος αυτών που σας είπα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο σα πρωταθλητές.

Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε ονομαστικά και ξεχωριστά στον Μάκη Γκαγκάτση, λέγοντας: 

«Ξέρετε πως είμαι ένας δυνατός άνθρωπος και πως μου αρέσει να παίζω σκάκι. Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικού. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Φυσικά, έχει κι αυτός αδυναμίες, όπως το ότι πανικοβάλλεται. Χθες τον… «μάλωσα» και του είπα να σταματήσει να πανικοβάλλεται γιατί μπορεί να το περάσει αυτό στην ομάδα. Θέλω να απολογηθώ, γιατί καταλαβαίνω πως όταν θες κάτι τόσο πολύ φοβάσαι πως μπορεί να πάει τελικά λάθος».

Επίσης από τις προσωπικές αναφορές δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και ο πατέρας του, Μιρτσέα: 

«Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Τέλος, έκλεισε με ένα μήνυμα που αποδέκτη είχε τον υιό του, Γιώργο: 

«Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football