Ακολουθηστε μας

Football

Η UEFA απειλεί με κλείσιμο της Τούμπας στα play-offs και τον ΠΑΟΚ να παίξει χωρίς κόσμο!

Η Τούμπα κινδυνεύει να κλείσει στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα play-offs του UEFA Conference League σε  περίπτωση που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίσουν να έχουν την ίδια παραβατική συμπεριφορά στους εντός έδρας αγώνες.

Αυτή τη φορά το καμπανάκι των ανθρώπων της UEFA ήχησε σοβαρά στα αφτιά των «ασπρόμαυρων», πιο συγκεκριμένα του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος στη διάρκεια συνομιλιών που είχε μαζί τους αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση, αναφορικά με συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι οριακή και άκρως επικίνδυνη για τον ίδιο τον σύλλογο.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA επισήμαναν σε αυστηρό τόνο προς τον αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως το γήπεδο της Τούμπας κινδυνεύει με τιμωρία «κεκλεισμένων των θυρών», και όχι μόνο της Θύρας 4, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων τιμωριών για χρήση πυρσών, κροτίδων και συσκευών λέιζερ.

Να θυμίσουμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει, ήδη, τιμωρηθεί με 60.000 πρόστιμο και κλείσιμο της Θύρας 4 (το τελευταίο με διετή αναστολή) και η UEFA προκρίνει αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, έχουν προχωρήσει σε συσκέψεις με τους επικεφαλής της ασφάλειας στους οποίους επισημάνθηκε η αυστηρότητα από πλευράς της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, όπως επίσης ότι είναι αδιανόητο να στερηθεί η ομάδα την παρουσία του κόσμου του στα επόμενα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάσει να κάνει την παραμονή του αγώνα με την Χάιντουκ ένα κάλεσμα στους φιλάθλους της ώστε να σεβαστούν το δικαίωμα όλων να παρακολουθούν τους επόμενους αγώνες, αλλά και να μη στερήσουν από την ομάδα την υποστήριξη που χρειάζεται για ένα επιτυχημένο ευρωπαϊκό ταξίδι.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football