Ακολουθηστε μας

Football

Η Super League 2 βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη – Πως και γιατί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στηρίζουν το πρωτάθλημα

Η Super League 2 παραχώρησε τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στο Action24 που θα μεταδίδει δυο αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με τις δεύτερες ομάδες τους, αποφάσισαν να παραιτηθούν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα προκειμένου οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Στην ανακοίνωσή της η Λίγκα γνωστοποίησε τα όσα αποφασίστηκαν από το Διοικητικό της Συμβούλιο:

«1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων

2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υφυπουργείο Αθλητισμού ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.

4. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ19 Νέων για τις 14.01.2024.

Ο Πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football