Ακολουθηστε μας

Football

Δύσκολα θα βρει δεύτερο φορ ο Άρης μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου

Ο Άρης προσπαθεί να κλείσει το κενό του δεύτερου επιθετικού με κάποιον από τη λίστα με τους ελεύθερους, αφού ο Άκης Μάντζιος τονίζει διαρκώς πως δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα μόνο με τον Μορόν.

Ο προπονητής του Άρη θέλει ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που να είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ και να μπορεί να παίξει είτε δίπλα στον Μορόν αν χρειαστεί, κυρίως όμως σαν βασικός όταν πρέπει ο Ισπανός να παίρνει ανάσες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μία εβδομάδα ο Άρης θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια (Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Κηφισιά) και προφανώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Μορόν να συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς και να παίξει και στα τρία ματς.

Ο Άρης ψάχνει στους ελεύθερους, ωστόσο δεν έχει βρει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που να ξεχωρίζει. Υπάρχουν αρκετοί ελεύθερου στράικερ, οι περισσότεροι όμως είναι ελεύθεροι πριν από τον Ιούλιο και δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Η έρευνα επικεντρώνεται σε έναν παίκτη που έπαιζε μέχρι τον Αύγουστο και οι περιπτώσεις τσεκάρονται, δεν έχει προχωρήσει όμως κάποια επιλογή.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football