Ακολουθηστε μας

Football

Αντίθετοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε διπλό τελικό στο Κύπελλο

Στην ΕΠΟ, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Τάκης Μπαλτάκος, υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για διπλό τελικό στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά οι περισσότερες ομάδες και ειδικά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι αντίθετοι.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, υπήρξε εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο θεσμός στην νέα αγωνιστική περίοδο. Στην πρόβλεψη της Επιτροπής επικρατέστερη ημερομηνία φαντάζει η 25η Μαΐου 2024.

Ορισμένα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, πρότειναν να γίνουν διπλοί τελικοί. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γ. Δημητρίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος Α. Αντωνίου. Οι δύο άνδρες τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής διπλού τελικού, ώστε και οπαδοί να υπάρχουν και η αστυνομία να ελέγχει καλύτερα την κατάσταση και να μην υπάρχει πρόβλημα με την έδρα του αγώνα

Ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και ο Αλέξης Αλεξίου από την ΑΕΚ διαφώνησαν. Τόνισαν ότι σε όλη την Ευρώπη ο τελικός είναι μονός και κάτι τέτοιο θα ήταν αναχρονιστικό, ενώ επισήμαναν ότι θα προκύψει πρόβλημα με την απονομή του τροπαίου, σε περίπτωση που το κατακτήσει η φιλοξενούμενη ομάδα στην έδρα του έτερου φιναλίστ.

Οι συζητήσεις για την τύχη του Κυπέλλου Ελλάδας θα συνεχιστούν στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football