Ακολουθηστε μας

Bet

Restart στην στοιχηματική δράση!

Φτάνουμε σιγά σιγά προς τα τέλη Ιουλίου και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι ποδοσφαιρικοί ρυθμοί ανεβαίνουν, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να παίρνουν μπρος το ένα μετά το άλλο. Αφού είχαμε έναρξη σε Ελβετία και Δανία, σειρά παίρνουν το Σαββατοκύριακο που διανύουμε το Βέλγιο, η Αυστρία και η Β Γερμανίας, μεγαλώνοντας έτσι το στοιχηματικό μας κουπόνι και τις επιλογές μας.

Παράλληλα έχουμε κανονική δράση σε Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία, ενώ σε συνδυασμό με τα πολλά φιλικά που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διήμερου που έχουμε μπροστά μας, προσφέρουν ένα αξιοπρεπές στοιχηματικό κουπόνι με το οποίο μπορούμε να ασχοληθούμε έστω και στο χαλαρό, εν αναμονή των καλύτερων που έρχονται.

Την δεδομένη χρονική στιγμή το πρόγραμμα δεν προσφέρεται για πολλά πολλά από στοιχηματικής πλευράς, γεγονός που σημαίνει ότι θα πορευτούμε συγκρατημένα μέχρι να μπούμε στο κόλπο με τα καινούργια πρωταθλήματα, έχοντας σχηματίσει πρώτα άποψη για την φετινή αγωνιστική τους εικόνα.

Με δύο τριάδες από το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου θα ασχοληθούμε, μία με όβερ 2,5 και μία με εκατέρωθεν σκοράρισμα, από τα πρωταθλήματα της Δανίας, της Ελβετίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας. Μίντιλαντ – Σίλκεμποργκ, Λουγκάνο – Σεν Γκάλεν και Βαλερένγκα – Σάντεφιορντ είναι η τριάδα των όβερ 2,5 με απόδοση 4,11 μονάδες και Μπρόντμπι – Οντένσε, Αάλεσουντ – Στρομσγκόντσετ και Χάκεν – Έλφσμποργκ είναι η τριάδα των goal / goal με απόδοση 4,07 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ 2,5 (1,66)
ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ ΟΒΕΡ 2,5 (1,57)
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 2,5 (1,58)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ goal/goal (1,61)
ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ goal/goal (1,57)
ΧΑΚΕΝ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1,61)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet