Ακολουθηστε μας

Basketball

Σοκ στην Εθνική μπάσκετ που έχασε τον Μήτογλου πριν από το τζάμπολ του Mundobasket

Λίγες μόλις ώρες πριν την πρεμιέρα στο Mundobasket κόντρα στην Ιορδανία, η εθνική ομάδα μπάσκετ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντίνου Μήτογλου.

Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Μανίλα, ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού χτύπησε το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει υποστεί ένα ρωγμώδες κάταγμα στο σημείο αυτό.

Ο Μήτογλου θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να αποφευχθεί ακόμα και η παραμικρή επιδείνωση της κατάστασής του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα μπορέσει να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον διεθνή, καθώς η σχετική προθεσμία έχει παρέλθει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματα δεν έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

Η ενημέρωση της Εθνικής για τον Μήτογλου

Ο Ντίνος Μήτογλου υποβλήθηκε σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο μετά από τραυματισμό του σε φάση προπόνησης της Εθνικής Ανδρών και όπως προέκυψε έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα βάσης μικρού δακτύλου στο αριστερό χέρι. Ο Μήτογλου μετά από αυτή την εξέλιξη δεν είναι στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ιτούδη.

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball