Ακολουθηστε μας

Basketball

ΠΑΟΚ: Αγιασμός, προπονήσεις, ΔΕΘ και δύο φιλικά

Πριν από την έναρξη των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε  αγιασμός στο «Παλατάκι» του ΠΑΟΚ, που έχει μπροστά του και αυτή την φορά ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με προπονήσεις, εκδηλώσεις και δύο φιλικά.

Χαρακτηριστικά, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο Πατήρ Ιωάννης Κρητικόπουλος, έδωσε τις ευχές του σε όλα τα μέλη του ΠΑΟΚ mateco, πρωτίστως για υγεία, ομαδικό πνεύμα και συνεχή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων, ενώ αποδείχθηκε άριστος γνώστης του μπάσκετ και της ομάδα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο δύσκολο έργο του κόουτς Φώτη Τακιανού.

Το γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας, συνεχίζεται αύριο Τρίτη (12/9) με μία προπόνηση και εν αναμονή της κλήρωσης της Basket League, ενώ την Τετάρτη (13/9) εκτός από τις προπονήσεις που θα γίνουν στο PAOK Sports Arena, έχει προγραμματιστεί το απόγευμα και η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τα 87ης ΔΕΘ.

Προπόνηση την Πέμπτη, αλλά και το πρωί της Παρασκευής, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16 & 17/9) θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και το Λαύριο αντίστοιχα, σε δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball