Ακολουθηστε μας

Basketball

Κοντά στο sold out – «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ – Τόφας

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει την σειρά με την Τόφας ξανά στη Θεσσαλονίκη και στο τρίτο παιχνίδι, όπου το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (16/1 – 19:30) θα κριθεί το εισιτήριο για τη φάση των «16» του BCL

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» κινούνται έντονα για να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ενημερώνει για την κορύφωση της πώλησης αυτών και την εξάντλησή τους μάλιστα σε κάποια διαζώματα.

Χαρακτηριστικά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Αυτή θέλουμε και αυτή πρέπει να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena την ερχόμενη Τρίτη.

Αυτό ακριβώς δείχνουν τα πρώτα μηνύματα που υπάρχουν, από την μέχρι τώρα προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Tofas.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της κατηγορίας BLACK, που αντιστοιχούν στα διαζώματα 108-109-110-111.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, θα πωλούνται εισιτήρια και από το PAOK Sports Arena, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας στο PAOK Sports Arena όλο το 24ωρο OnLine, στη διεύθυνση… tinyurl.com/bddfxxxe

Καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κλείσουν έγκαιρα τη θέση τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (16/1, 19:30)

για να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, αλλά και… να προγραμματίσουν την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball