Ακολουθηστε μας

Backstage

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Οι ξεχωριστοί Στέφαν Σβαμπ και Κωνσταντίνα Στράντζαλη

Και στα φετινά βραβεία του ΠΣΑΠΠ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, δόθηκε βάρος και στο ανθρώπινο. Για τον λόγο αυτό μια από τις κατηγορίες ήταν και οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών που πέτυχαν στις σπουδές τους. Τέτοιο βραβείο πήρε ο Στέφαν Σβαμπ και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη.

Αρχικά ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε εξ αποστάσεως τις σπουδές του παίρνοντας πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο αθλητικό management ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ για τα λόγια του, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον ΠΑΟΚ που με στήριξε. Δεν είναι εύκολο να σπουδάζεις κάνοντας καριέρα, αν θες κάτι όλα είναι πιθανά. Εμείς θα σταματήσουμε το ποδόσφαιρο, είμαστε νέοι στη ζωή ωστόσο και πρέπει να κάνεις πράγματα μετά. η εκπαίδευση είναι σημαντική και κάνει καλύτερο τον κόσμο».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Στράντζαλη που συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τον ΠΑΟΚ και τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης επισήμανε: «Κρύβονται τέσσερα χρόνια μεγάλου κόπου και ιδρώτα, είχα βάλει στόχο να τις ολοκληρώσω σε τέσσερα χρόνια και τα κατάφερα. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και με στήριζε. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς αυτούς και θέλω να συμβουλεύσω όσους με ακούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να ενδιαφέρονται και να συνεχίζουν να παλεύουν και εκτός γηπέδου, το ποδόσφαιρο σταματά θέλοντας και μη, πρέπει να έχουμε φροντίσει να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον μας».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage