Ακολουθηστε μας

Backstage

Τα τρικ του Μάντζιου και ο πιο ζωηρός πανηγυρισμός

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη εφάρμοσαν απόλυτα το προπονητικό πλάνο του Ακη Μάντζιου μέσα στο γήπεδο και έφτασαν στη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του Αρη πήρε τα εύσημα για τους τρεις βαθμούς, καθώς με τα δικά του τρικ και με την αλλαγή φιλοσοφίας στο αγωνιστικό κομμάτι δημιούργησε τις προϋποθέσεις προκειμένου να έρθει αυτή η νίκη.

Ο Μάντζιος είχε δώσει ειδικές οδηγίες στον Λόρεν Μορόν πριν από τη σέντρα του αγώνα, να πιέζει τον Μπρινιόλι, καθώς είναι επιρρεπής στο λάθος στις πάσες με τους αμυντικούς του. Ο Ισπανός ακολούθησε τις οδηγίες, ήταν κοντά στον Ιταλό τερματοφύλακα για να τον πιέζει και να τον αγχώνει και κάπως έτσι τον οδήγησε στη γκάφα, την οποία έσπευσε να εκμεταλλευτεί για να ανοίξει το σκορ.

Επιπλέον ο προπονητής του Αρη βλέποντας τις αδυναμίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αποφάσισε να δώσει βάρος στην άμυνα και να δώσει χώρο στον Παναθηναϊκό, οχυρώνοντας παράλληλα την μεσαία γραμμή με την επιστροφή του Ζαν Ζουλ Εμβοντό και κρατώντας σφιχτές τις γραμμές. Ο Παναθηναϊκός είχε μια ανούσια υπεροχή, αλλά όταν ο Αρης άνοιξε το σκορ όλα τελείωσαν.

Παράλληλα οι μέσοι του Αρη κυριάρχησαν απόλυτα επιβάλλοντας τον ρυθμό του και κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Κουέστα, καθαρίζοντας όλες τις επικίνδυνες φάσεις. Ο Μάντζιος πανηγύρισε έξαλλα και τα δύο γκολ, αν και δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις και αποθεώθηκε.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage