Ακολουθηστε μας

Backstage

Το ξέσπασμα του Γιάννη Βένου για τη σύσκεψη Κυβέρνησης-UEFA-Big4: «Επανορθώστε!»

Ο Γιάννης Βένος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και θρύλος του Άρη πέρασε στην αντεπίθεση! Βλέποντας πολλούς να μην αντιδρούν για τον αποκλεισμό του Άρη από τη σύσκεψη των μεγάλων ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη (μόνο οι αυτοδιοικητικοί Χαριστέας, Γιουτίκας αντέδρασαν) τα χώνει κανονικά στους… αρμοδίους.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

Ε Π Α Ν Ο Ρ Θ Ω Σ Τ Ε ….
Και αυτό με την περίφημη σύσκεψη της Κυβέρνησης με τους Big 4…παρόντος του κυρίου Τσέφεριν της ΟΥΕΦΑ…τι ήταν πάλι;
Τι οπισθοδρόμηση…τι οπισθοχώρηση…τι μεγαλη,τι τεράστια ανοησία…πού εκθέτει
όλους αυτούς τους ειδήμονες…πού σχεδίασαν και προγραμμάτισαν αυτήν την συνάντηση!!
Πρωτίστως βέβαια την Κυβέρνηση!!
Καλείς στην σύσκεψη τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος για να συζητήσεις για την οπαδική βία και τον περιορισμό της…
Και καλά κάνεις!
Ποιές είναι οι καλύτερες ομάδες;Αυτές που πήραν πρωτάθλημα, κύπελλο καί αυτές που εξασφάλισαν την εξοδό τους στην Ευρώπη!
Δηλαδή ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ.
Και καλείς..άκουσον άκουσον..τις τέσσερις ομάδες..και δεν καλείς τον ΑΡΗ!
Ποιόν, τον ΑΡΗ που βγήκε στην Ευρώπη…και που επιπλέον έχει πληγεί περισσότερο από όλες τις άλλες ομάδες από την εγκληματική οπαδική βία…μετρώντας τα τελευταία χρόνια δύο θανάτους..του Τόσκο και του Αλκη…δύο εκλεκτών μελών της Αρειανής οικογένειας!
Πραγματικά στην οικογένεια του ΑΡΗ επικρατεί αναστάτωση…
Το αίσθημα της αδικίας και της ταπείνωσης είναι ιδιαίτερα έντονο…
Η Πόλη της Θεσσαλονίκης είναι η δεύτερη σε πληθυσμό Πόλη της Ελλάδος…ο ΑΡΗΣ παίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό ρόλο σ’αυτην…στήριξε την Κυβέρνηση στην διεκδίκηση της εξουσίας πριν από μόλις δύο μήνες…και με δέος βλέπει το ένα λάθος μετά το άλλο…και ιδιαίτερα αυτή την κατάφωρη αδικία που προσβάλλει βάναυσα την μεγάλη, ξεχωριστή καί ευαίσθητη Αρειανή οικογένεια.
Έλεος πια!!Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα που διδάσκει ευπρέπεια και ήθος μέσα καί έξω από τούς αγωνιστικούς χώρους…καί ως εκ τούτου πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στα μέτρα, τίς προτάσεις και τις αποφάσεις που θα παρθούν ενάντια στην οπαδική βία!!
Το ζητούμε, το διεκδικούμε, το απαιτούμε!!
Ε Π Α Ν Ο Ρ Θ Ω Σ Τ Ε

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage