Ακολουθηστε μας

Backstage

Το μήνυμα του Έκονγκ: «Να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Γουίλιαμ Τροοστ-Έκονγκ,  μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που τον υποχρέωσε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου στη Φινλανδία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τη θλάση τρίτου βαθμού.

Ο Νιγηριανός στόπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, «κάθε παίκτης έχει παίξει με πόνο κάποια στιγμή στην καριέρα του, προκειμένου να παλέψει είτε με το κλαμπ του είτε με την εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού», έγραψε, αλλά και στην προσπάθεια του «να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε»

Πιο αναλυτικά ο Έκονγκ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Οικογένεια του ΠΑΟΚ,

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, τραυματίστηκα κατά την διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δυστυχώς ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ότι πίστευα στην αρχή.

Πάντα έδινα τα πάντα και πίεζα τον εαυτό μου. Κάθε παίκτης έχει παίξει με πόνο κάποια στιγμή στην καριέρα του, προκειμένου να παλέψει είτε με το κλαμπ του είτε με την εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

Κατάφερα να φτάσω στη φάση των νοκ άουτ και επιθυμούσα να κάνω το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω για να κατακτήσουμε τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, μετά από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε πως ήταν καλύτερο μακροπρόθεσμα να κάνω εγχείρηση τώρα.

Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage