Ακολουθηστε μας

Backstage

Αυτά τα χρήματα θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ για τον Εκονγκ

EKONG - ΕΚΟΝΓΚ

Ρεπορτάζ από τη Νιγηρία ασχολείται με τον τραυματισμό του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ και την στάση που αναμένεται να κρατήσει από δω και πέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου.

Οι συμπατριώτες του Νιγηριανού στόπερ προχωρούν σε περισσότερες λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να αποζημιωθεί για τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη, που ουσιαστικά κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «OwnGoalNigeria» αναφέρει πως ο «Δικεφάλος» θα απαιτήσει να λάβει 20.548 ευρώ ανά μέρα για το διάστημα που θα απουσιάσει ο Νιγηριανός αμυντικός, με την FIFA να έχει ως ταβάνι για τον κάθε παίκτη τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Η… νίξη αυτή στην FIFA μπορεί να γίνει μόνο μετά την συμπληρώση 28 ημερών, που οι «ασπρόμαυροι» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Εκόνγκ, ο οποίος σήμερα χειρουργείται στη Φινλανδία από γιατρό της επιλογής του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage