Ακολουθηστε μας

Backstage

Το κάλεσμα τoυ ενιαίου Αρη για τις εκδηλώσεις των 110 χρόνων ζωής: «Δεν πρέπει να λείψει κανείς»

Ο ενιαίος Αρης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους τους για το εορταστικό διεήμερο εκδηλώσεων για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Οπως ενημέρωσε ο  Αρης εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια για το εορταστικό γκαλά και προσκαλεί τον κόσμο και στη μεγάλη γιορτή ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην Πλατεία Αριστοτέλους: «Απ’ αυτήν τη γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Αρη

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής και θα τα γιορτάσει όπως αρμόζει στο μεγαλείο και την ιστορία του.

Απ’ αυτήν τη γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ήδη το πρώτο μήνυμα… εστάλη, αφού τα εισιτήρια για το εορταστικό γκαλά, την Κυριακή 24/03 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» (19:00) εξαντλήθηκαν!

Όλα είναι έτοιμα για μια μαγική και κιτρινόμαυρη βραδιά, με την παρουσία θρύλων που συνέβαλαν στο να γίνει ο ΑΡΗΣ, εκτός από ένας μεγάλος Σύλλογος και κοινωνικό φαινόμενο.

Τη Δευτέρα 25/03, ανήμερα των γενεθλίων του Συλλόγου, θα λάβει χώρα μεγάλη γιορτή, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα και καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών», ώστε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας μαζί, με πολλά happenings και εκπλήξεις.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage