Ακολουθηστε μας

Backstage

Τι «δείχνει» η ανανέωση Κοτάρσκι: «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!»

KOTARSKI - ΚΟΤΑΡΣΚΙ

Στα 23 του ο Ντόμινικ Κοτάρσκι πήρε ένα νέο συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ,  με πολύ καλύτερες ετήσιες απολαβές, απ’ αυτές που προέβλεπε το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022.

Ο «Δικέφαλος» βγήκε κερδισμένος από τη μη ύπαρξη ρήτρας, σημαντικός παράγοντας όταν θα φτάσει σε μια διαπραγμάτευση με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον νεαρό γκολκίπερ.

H είδηση «ταξίδεψε», όπως ήταν φυσικό, στην πατρίδα του, με πολλά κροατικά ΜΜΕ να αναφέρονται στην ανανέωση της συνεργασίας του Κροάτη «πορτιέρε» με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έλυσε το ζήτημα του μέλλοντος του, παρατείνοντας την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Πρόκειται για μια εξέλιξη που αφήνει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες, με τον Κοτάρσκι να συνεχίζει στη μεγάλη ελληνική ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Από τότε που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ ο Κοτάρσκι ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου 56 φορές, κρατώντας 25 από αυτές την εστία του ανέπαφη», σημειώνει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «sportnet.hr».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage