Ακολουθηστε μας

Backstage

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Πύρρος Δήμας

Στο πλαίσιο των περιοδειών που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα, καθώς θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές του Ιουνίου, ο Πύρρος Δήμας επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιονίκης έχει ξεκινήσει ήδη ατύπως περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη με την οποία παραδοσιακά διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πύρρος Δήμας, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και τον προσωπικό του φίλο (πλήν όλων των άλλων), Δήμαρχο της πόλης, Στέλιο Αγγελούδη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Βασίλης Γάκης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κώστας Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Έφη Θεοδωράκη.

Ο Πύρρος Δήμας μετέφερε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τους συνεργάτες του, τα θερμά σχόλια που αποκόμισε από φίλους του και δημότες της πόλης για την επανεκκίνηση των δομών και της λειτουργίας του Δήμου, μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τα αθλητικά θέματα, όπως η εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και η πρόκριση του Αρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage