Ακολουθηστε μας

Backstage

Προβληματισμένος ο Μάντζιος αλλά και σίγουρος: «Ξέρω πώς θα παίξουμε στον τελικό!»

Ο Αρης έχασε με κακή εμφάνιση από την ΑΕΚ και με παιδικά λάθη, που του κόστισαν και προβλημάτισαν τον Άκη Μάντζιο. Ωστόσο ο τεχνικός του Αρη για πρώτη φορά μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου, δηλώνοντας πως ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του, αλλά και πως θα παίξει στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο ματς, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γρήγορα δύο γκολ και το έργο μας να γίνει πολύ δύσκολο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη… Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Οταν ρωτήθηκε μία ακόμα φορά για την έλλειψη κινήτρου απάντησε: «Δεν είναι το κίνητρο… Αν εξαιρέσουμε το σημερινό ματς με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό, έχουμε δύο νίκες και ένα εξαιρετικό ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε ομάδες με μεγάλο κίνητρο. Εμείς δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο. Κοιτάμε να διαχειριστούμε τους παίκτες για τον τελικό. Σίγουρα υπάρχουν καλές μέρες ή κακές όπως η σημερινή».

Και ολοκλήρωσε την τοποθέτηση με ένα σημαντικό σχόλιο για τον τελικό, που το έκανε για πρώτη φορά:

«Ξέρω την ομάδα μου. Μας δίνονται ευκαιρίες να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ξέρω όμως τις δυνατότητες της ομάδας και ξέρω πώς θα παίξουμε στον τελικό». 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage