Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: To παρασκήνιο Κωνσταντέλια – Γιουβέντους και τι πραγματικά ισχύει

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευμα από την Ιταλία έβαλε τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη λίστα του Κριστιάνο Τζιούντολι, αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του «χρυσού παιδιού» του ΠΑΟΚ.

Καταρχάς, το δημοσίευμα δεν έκανε λόγο για ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο για πρόταση, της «Γιούβε» προς τον «Δικέφαλο» ή έστω κάποια ανεπίσημη προσέγγιση των Ιταλών. Άρα δεν ισχύει ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για το «golden boy» από το Βόλο.

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια μπορεί να υπάρχει στη λίστα του Ιταλού διευθυντή, όπως υπάρχει σε δεκάδες λίστες ομάδων που έχουν δει τόσα χρόνια τον ταλαντούχο Ελληνα άσο σε τουρνουά των μικρών εθνικών ομάδων και στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ως εκεί…

Από την άνοιξη παρατηρήθηκε μια «κινητικότητα» από Ιταλία μεριά, όταν έγινε μια προσέγγιση από τον γνωστό ατζέντη, Φεντερίκο Παστορέλο, που έχει τα δικαιώματα του Ντόμινικ Κοτάρσκι και διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να φέρει προτάσεις για τον «Ντέλια». Κάτι, που δεν παρουσίασε εξέλιξη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του αναφορικά με τον Κωνσταντέλια, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές (Κουλιεράκης, Κοτάρσκι) που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, έχει ξεκαθαρίσει το ποσό εκκίνησης συζήτησης για πιθανή πώληση και ήδη στην περίπτωση του «Ντέλια» υπάρχει ένα «άκυρο» προς την Σάλτσμπουργκ που τους προηγούμενους μήνες έδειξε ενδιαφέρον και έβαλε στο τραπέζι δέκα εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage