Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ άνοιξε την πόρτα στον Τάισον

Οι Αλεσάντρο Μπαρσέλος και Τάισον ήρθαν σε ρήξη στα τέλη του 2022 και εκείνο το επεισόδιο οδήγησε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στο να σκεφτεί την επιστροφή στην Ευρώπη αποδεχόμενος την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ αναφέρθηκε στον Τάισον, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο 36χρονος μεσοεπιθετικός στο μήνυμα που έστειλε μετά τις ευχές της ομάδας στα γενέθλιά του.

«Δεν πρόκειται να πω κάτι καινούριο για τον Τάισον. Γνωρίζετε όλοι πως είναι ένας βασικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου μας. Είναι ένας αναγνωρισμένος σε αξία και ήθος ποδοσφαιριστής. Πάντα οι πόρτες της ομάδας θα είναι ανοικτές για εκείνον αλλά από την άλλη είναι ένας επαγγελματίας και θα πρέπει να σεβαστούμε όποια απόφαση και αν πάρει», υποστήριξε ο Αλεσάντρο Μπαρσέλος, πρόεδρος της αγαπημένης ομάδας του Τάισον.

Να θυμίσουμε πως ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις σχετικά με το συμβόλαιο του 36χρονου που λήγει το καλοκαίρι και θα γίνουν συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage