Ακολουθηστε μας

Backstage

Η inside ιστορία της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα σε ένα εντυπωσιακό mini movie (vid)

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα, αποκαλύφθηκε σε ένα απίθανο mini movie της Stars Inc που ανέβηκε στο Youtube, με τίτλο «Bakasetas | The transfer backstage».

Σε αυτό, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μιλάει για όλα όσα έζησε στην Τραμπζονσπόρ, ενώ στην κάμερα καταγράφονται και δύο χαρακτηριστικά τηλεφωνήματα του διεθνή μέσου.

Το πρώτο είναι με την μητέρα του, στην οποία την ενημερώνει για το τελευταίο του παιχνίδι στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι και την άφιξή του στην Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί ακόμα ένα. Αυτή την φορά τον Δημήτρη Γιαννούλη

Ο άσος της Νόριτς έχει ενημερωθεί από τα ΜΜΕ για την μεταγραφή του φίλου του στον Παναθηναϊκό και κατευθείαν τον ρωτάει με έκπληξη: «Άλλαξες ρε μ@λ@κ@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;», με τον Μπακασέτα να του απαντά: «Και άργησα κιόλας».

Τα τρία πετυχημένα χρόνια στην Trabzonspor, οι εμπειρίες, οι αλλαγές, οι λόγοι που οδήγησαν σε μια νέα πρόκληση και η διαχείριση του Παναθηναϊκού που έκανε τη διαφορά.

Η inside ιστορία της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα σε ένα mini movie…

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage