Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν θα ανεχθούμε να παίρνουν συνεχόμενα φιλιά της ζωής οι αντίπαλοί μας από τους διαιτητές»

Ο ΠΑΟΚ παρότι ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1), είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Νορβηγού Σάγκι, που είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για αποφάσεις – ντροπή, στην πρώτη του τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova, με όλα όσα συμβαίνουν στο κομμάτι της διαιτησίας με τις αποφάσεις εις βάρος του ΠΑΟΚ και υπέρ των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου, να προκαλούν την έντονη αντίδραση των «ασπρόμαυρων».

«Είμαστε η ομάδα που ενώ έχει αδικηθεί περισσότερο, δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Η σημερινή όμως παράσταση του Σάγκι είναι ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Αν ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ συνεχίσει να τροφοδοτεί με ανεπαρκείς ξένους το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα αποσύρουμε τη στήριξή μας.

Δεν θα ανεχθούμε να παίρνουν συνεχόμενα φιλιά της ζωής οι αντίπαλοί μας σε μια κούρσα που η κάθε λεπτομέρεια μετράει», ήταν το σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συνολικά για τη διαιτησία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage