Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Ζαγοράκης και η πραγματική βοήθεια σε ΠΑΟΚτσήδες στο Μπριζ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης  βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (11/4) στο «Γιαν Μπρέιντελ» για τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν Ευρωβουλευτής ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης και προχώρησε σε ενέργειές  με τις οποίες επετεύχθη η απεμπλοκή φίλων, μελών του ΣΠΝ και Ελλήνων πολιτών, από τις αστυνομικές διαδικασίες των Αρχών της πόλης Μπριζ του Βελγίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης ευχαριστεί θερμά τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, για την άμεση ανταπόκρισή του σε έκτακτο χθεσινό αίτημα του σωματείου καθώς και τις ακόλουθες ενέργειές του με τις οποίες επετεύχθη η απεμπλοκή φίλων, μελών του ΣΠΝ και Ελλήνων πολιτών, από τις αστυνομικές διαδικασίες των Αρχών της πόλης Μπριζ του Βελγίου.

Οι παραπάνω συμπατριώτες μας, εκδρομείς στον ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ, εγκλωβίστηκαν στον υπερβάλλοντα ζήλο της βελγικής αστυνομίας, από τον οποίο «απαλλάχθηκαν» χάρη στην ολονύκτια προσπάθεια του Θ. Ζαγοράκη για την κινητοποίηση των βελγικών Αρχών με χρήση του θεσμικού του ρόλου στο Ευρωκοινοβούλιο και των διαπροσωπικών του σχέσεων με τις προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο Βέλγιο.

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης παραμένει ευγνώμων στον Θοδωρή Ζαγοράκη για την εν γένει σχέση αλληλεγγύης που οικοδομείται μεταξύ μας, καθώς τόσο στην άνω αναφερόμενη περίπτωση, όσο και στη δυστυχία του σχολείου «Αριστοτέλης» Μονάχου, επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει ουσιαστικό ενδιαφέρον πρωτοβουλιών.

Ο Θ. Ζαγοράκης, παντοτινός Captain του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ένας έντιμος φίλος».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage