Ακολουθηστε μας

Backstage

O Τερίμ, ο Χάτζι και ο… Λουτσέσκου!

Τι μπορεί να συνδέει τον Φατίχ Τερίμ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου; Θεωρητικά τίποτα μέχρι τώρα, είναι η απάντηση, μιας και για πρώτη φορά οι δύο προπονητές θα τεθούν αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τους Ρουμάνους, πάντως, υπάρχει σύνδεση και αναφορά στους δύο, μετά την πρόσληψη του Τούρκου προπονητή από τον Παναθηναϊκό.

«Ένας προπονητής-θρύλος θα είναι ο αντίπαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Έγραψε ιστορία με τους Γκεόργκι Χάτζι και Γκεόργκι Ποπέσκου στη Γαλατασαράι», είναι ο βασικός τίτλος στην ιστοσελίδα «orangesport.ro»

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός θα είναι αντίπαλος στην Ελλάδα με τον Ρουμάνο Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή του ΠΑΟΚ», προσθέτει στο θέμα και καταλήγει με την αναφορά στην σχέση του Τερίμ με το ρουμανικό ποδόσφαιρο.

«Είναι η όγδοη ομάδα που ο Φατίχ Τερίμ θα προπονήσει στην καριέρα του και η πρώτη «περιπέτεια» εκτός Τουρκίας μετά την εμπειρία στη Μίλαν το 2001.

Η πιο επιτυχημένη περίοδος στην προπονητική καριέρα του Φατίχ Τερίμ συνδέεται με τη Γαλατασαράι, όπου, με τη βοήθεια των Ρουμάνων Γκεόργκι Χάτζι και Γκεόργκι Ποπέσκου, κέρδισαν πολλά τρόπαια λίγο πριν το 2000».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage