Ακολουθηστε μας

Backstage

O Λουτσέσκου αποθέωσε τον Τάισον: «Είναι ο πιο δυνατός παίκτης μας. Ασταμάτητος…»

ΤΑΙΣΟΝ - TAISON

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα είναι η προσωποποίηση της ευτυχίας, της χαράς, του «jogo bonito» στον ΠΑΟΚ.

«Πέρσι τον χειμώνα μου προτάθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη και είπα αμέσως ναι. Απάντησα ναι, γιατί ξέρω τι παίκτης είναι, τι ποιότητα έχει και την θέληση που έχει για να παίζει. Τον γνωρίζω γιατί τον είχε παίκτη ο πατέρας μου, γνώριζα την αγάπη του για το άθλημα και για την προπόνηση», είχε πει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά από την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επανήλθε και με νέες δηλώσεις στην παρτίδα του αποθέωσε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ειδικά για τον τρόπο που ανταπεξέρχεται ο οργανισμός του στην ηλικία των 36.

«Ο Τάισον είναι πραγματικά ένας τρομερός παίκτης. Ήρθε τον περασμένο χειμώνα στην ομάδα και χρειαζόταν μια περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Είναι αλήθεια ότι τον πήραμε από την περίοδο των διακοπών, γιατί στη Βραζιλία το πρωτάθλημα έχει διαφορετική εξέλιξη και όταν ήρθε δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στην πατρίδα του.

Έπρεπε να προσαρμοστεί στην προπόνηση, στην κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που μπόρεσε να προσαρμοστεί με την προπόνηση και το μυαλό του, με τις αλλαγές που υπάρχουν από την Βραζιλία στην Ευρώπη, έγινε ο πιο δυνατός παίκτης μας. Στα 36 του, μπορεί να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς να νιώθει κουρασμένος και να κάνει τη διαφορά», υποστήριξε ο Λουτσέσκου μιλώντας για το… φαινόμενο Τάισον.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage