Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Λούκας Ρουπ για τον Αρη και το μέλλον του

Ο Λούκας Ρουπ μίλησε σε γερμανική ιστοσελίδα για την παρουσία του στον Αρη, τον τραυματισμό του και την απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί απόκοσμη σιωπή γύρω από τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Μετά από σοβαρές ταραχές που κορυφώθηκαν με τον θάνατο δύο οπαδών και πρόσφατα ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ένα δραστικό μέτρο τον Δεκέμβριο: μόνο παιχνίδια… φαντασμάτων θα γίνονται στην ελληνική Super League μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Επιπλέον, οι διαιτητές ποδοσφαίρου προχώρησαν σε απεργία επειδή κάποιοι «οπαδοί» τους απείλησαν. Συνθήκες που είναι εντελώς ξένες για τον Λούκας Ρουπ», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας mannheimer-morgen.

Ο 32χρονος μέσος σχολίασε: «Η ζωή εδώ στην Ελλάδα είναι υπέροχη, απολαμβάνω τον καιρό, την πόλη, τους ανθρώπους, το φαγητό και το τοπίο. Υπάρχουν όμως και σκοτεινές πλευρές. Είναι δύσκολο για τους συλλόγους να παίζουν χωρίς κόσμο γιατί συν τοις άλλοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά».

Για τον τραυματισμό του, ο Ρουπ τόνισε: «Ο μηνίσκος μου ήταν πειραγμένος. Τίποτα κακό, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να ξαναφτιάξω και να μείνω έξω για 2,5 μήνες μετά το χειρουργείο. Τα νέα είναι καλά. Το γόνατο είναι εντάξει, αλλά απαιτείται υπομονή όταν επιστρέφεις. Σίγουρα δεν είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Αλλά έχω μάθει να ακούω το σώμα μου. Σε τελική ανάλυση, δεν θέλω μόνο να βοηθήσω τον σύλλογο και την ομάδα, αλλά θέλω επίσης να δείξω τον εαυτό μου».

Όσο για το μέλλον του μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, το δημοσίευμα αναφέρει πως…: «Το συμβόλαιο του Ρουπ λήγει στις 30 Ιουνίου 2024 και η οψιόν για έναν ακόμη χρόνο στην ΠΑΕ Αρης, όπου είναι μέλος από τον Ιανουάριο του 2023, μάλλον δεν θα ασκηθεί».

Ο Ρουπ εξήγησε: «Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από τη δουλειά μου εδώ. Μπορώ να με φανταστώ όμως να μένω ή να επιστρέψω στη Γερμανία. Θέλω να παίξω σε καλό επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμα. Τόσο φιλόδοξος είμαι. Και εφόσον το σώμα μου συνεργάζεται και διασκεδάζω, δεν πειράζει. Είναι ακόμα πολύ μακριά το τέλος για μένα. Αρκεί να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Έχουμε μια καλή ομάδα εδώ, με καλό κόσμο και όλα είναι ακόμα πιθανά στα play-offs».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage